Overslaan naar inhoud

Poké Perfect Restaurant | Amsterdam

Ben jij ook groot poké bowl fan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bezoek één van onze locaties verspreid door Amsterdam. Onze deuren staan voor je open en wij staan klaar om jouw favoriete poké bowl in Amsterdam te bereiden, met heel veel zorg en liefde.

Menu

Poké (uitgesproken als pokay) is een traditioneel Hawaiiaans gerecht, oorspronkelijk bestaande uit sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings geserveerd in een kom. Je zou het eigenlijk kunnen omschrijven als sushi in een kom. Maak je geen zorgen als je geen fan bent van rauwe vis. Er zijn genoeg andere opties waar je uit kunt kiezen bij een van onze restaurants in Amsterdam.

Everything we serve is made with love.

Kom jij ons team in Amsterdam versterken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen in Amsterdam. Ben je gek op poké bowls en zoek je een flexibele bijbaan naast school of studie? Word Poké Pro! Hou je van de buitenlucht en ben je graag onderweg? Breng als bezorger onze bestellingen rond op elektrische fiets of scooter. Heb je leidinggevende ervaring en raak je enthousiast van ons product en onze teams? Dan ben jij misschien wel geknipt als fulltime of parttime Poké Master en zorg jij dat alles op rolletjes loopt tijdens jouw shift. Of misschien ben jij wel de perfecte Poké Chief en kun je zelfstandig een eigen vestiging runnen. Ben je nog jong maar wil je graag beginnen met werken? je kunt op je 15e bij ons beginnen als afwasser voor een vaste avond per week, en groei in de loop der tijd door tot bezorger, Poké Pro of wellicht nog verder!
Wie weet tot snel als nieuw lid van onze Poké Perfect familie!