Franchise | Poké Perfect | Launch your own Poké Perfect
Poké Perfect

Franchisenemers gezocht!

Spreekt ons concept jou aan? Jij kunt nu je eigen Poké Perfect vestiging beginnen!

We hebben inmiddels 11 vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden, Nijmegen & Utrecht. Maar Nederland is veel groter en wij zijn ervan overtuigd dat we in elke stad of middelgrote plaats toegevoegde waarde hebben. De bezorgmarkt groeit door en er is steeds meer behoefte aan gezonde, betaalbare maaltijden. De poké bowl heeft zich al jaren bewezen en is here to stay.

Poké Perfect

Waarom een Poké Perfect franchise- vestiging openen?

Je onderneemt binnen een bekend en bewezen concept.

Jij kunt je focussen op de business – wij regelen al het andere: marketing, menuontwikkeling, conceptontwikkeling, operationele coaching en ga zo maar door.

Je bent zelfstandig ondernemer en kunt genieten van alle voordelen dat dit biedt.

Je koopt in bij onze vaste leveranciers, tegen gunstige voorwaarden.

Door het bewezen concept is het financieren van een Poké Perfect franchisevestiging toegankelijker dan een nieuwe zelfstandige onderneming, en bovendien is de investering lager.

Je krijgt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor op gebied van marketing, administratie, inkoop, automatisering, training, HRM en natuurlijk ondersteuning in de operatie. In geval van vragen op welk gebied dan ook, kun je altijd een beroep doen op het hoofdkantoor.

Het openen van een eigen vestiging kan snel gaan, omdat de ins en out al doordacht zijn.

Je volgt een trainingsprogramma binnen verschillende Poké Perfect locaties onder leiding van ervaren teamleden.

Poké Perfect

Poké Perfect franchise feiten

Franchise sinds medio 2016
Type Hard franchise
Aantal vestigingen 11
Franchisenemers 4
Inkoop centraal geregeld, vaste leveranciers
Entreegeld € 10.000
Jaarlijkse fee 7%
Totale investering € 100.000 – €150.000 (afhankelijk grootte locatie)
Eigen vermogen € 25.000
Poké Perfect

Spreekt bovenstaand verhaal je aan?

Het traject van het openen van een franchisevestiging ziet er ongeveer zo uit (klik op de verschillende stappen): 

 • Meld je aan

  Dat kan via onderstaand formulier, of stuur een mail naar ikwileeneigen@pokeperfect.nl. Probeer een volledig verhaal te schetsen: vertel iets over jezelf, over je (werk)achtergrond, hoe je ons kent en waar je je vestiging zou willen beginnen.

 • Kennismaking hoofdkantoor

  We maken kennis met elkaar in een persoonlijk gesprek. We zullen hierin meer vertellen over onszelf, ons team en ons concept. Als het klikt, en beide partijen willen zich verder verdiepen in een samenwerking, gaan we door naar de volgende stap.

 • Neem een kijkje op locatie

  We nemen je mee naar een locatie, stellen je voor aan collega’s op de werkvloer en laten je kennis maken met procedures en werkwijzen achter de schermen én geven je een kijkje in de keuken.

 • Kennismaking met een van onze bestaande franchisenemers

  Zij kunnen je dan alles vertellen over hoe het hen bevalt, hoe zij het hele traject ervaren hebben en daarnaast is het leuk om hun vestiging ook te zien.

 • Intentieverklaring

  Hierin spreken we een periode af waarin we proberen alles rond te maken en over welk gebied dat gaat. Deze verklaring betekent dus dat jij exclusief met ons in gesprek bent voor een eigen vestiging in dat specifieke gebied.

 • Ondernemingsplan & marktonderzoek

  Je maakt een ondernemingsplan en doet een marktonderzoek om te onderzoeken of de locatie inderdaad geschikt is om jouw zaak te beginnen.

 • Locatie vastleggen onder voorbehoud van financiering

  Wij kunnen je helpen in de zoektocht naar een geschikte locatie en willen je hierin uiteraard adviseren.

 • Financieringsaanvraag

  Wij koppelen je aan een onafhankelijk financieel adviseur die gespecialiseerd is in financieringsaanvragen en bekend is met het vak.

 • Training

  In de tussentijd word je in een van onze vestigingen getraind en klaargestoomd voor een succesvol ondernemersavontuur, zodat jij er helemaal klaar voor bent wanneer jouw eigen vestiging opent. Ook zullen we je helpen met het trainen van je personeel en als je wilt, ook met het werven ervan.

 • Verbouwing

  • De verbouwing van de locatie gebeurt door een professionele partner, die onze eerdere vestigingen ook heeft verbouwd en ingericht. Dit project wordt turn-key opgeleverd, ready to go dus.
  • In hun studio kun je via Virtual Reality al heel snel rondlopen in je nieuwe zaak!
  • Tegelijkertijd begint onze marketing en PR machine te draaien – het is belangrijk om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat ze binnenkort kunnen genieten van een verse poké bowl.
 • Opening!

  En dan is het zo ver – samen met jouw vrienden, familie, team en leveranciers heffen we het glas om te proosten op de opening van jouw eigen Poké Perfect!

Franchise Formulier

Vul hieronder het franchise formulier in.

  Algemene gegevens  Vertel ons iets meer over jezelf.....

  JaNee
  Vertel ons iets meer over jouw wensen.....
  JaNee