Overslaan naar inhoud

Assistent Manager

(32 uur per week / €1.800,- bruto per maand)

 

Over Poké Perfect

Poké Perfect is een keten van restaurants gespecialiseerd in poké bowls. Het is inmiddels al jaren geleden dat we het eerste poke restaurant van Nederland openden en inmiddels kun je ons al in vele steden vinden.

Aan de Vriesestraat in Dordrecht zit een mooie vestiging met een leuk en enthousiast team. Zie jij jezelf werken binnen het leukste pokébedrijf van het land? Wij zoeken Assistant Poké Chief om ons team te versterken.

Wat ga je doen? 

Een Assistent-Manager, intern de Assistent Poké Chief genaamd, heeft veel verantwoordelijkheden. Hiertoe behoren taken als het meewerken op de vloer, het maken van het werkrooster, aantrekken van nieuwe medewerkers en het trainen en handhaven van een hoog werkniveau van het personeel, het bewaken van de voorraad, het bestellen van producten op basis van wat er is verkocht en het wekelijks overleggen met de Poké Chief (eigenaar) wat er te verbeteren valt.

Onze ideale Assistent Poké Chief heeft manager vaardigheden met een scherpe zakelijke mentaliteit. Je bent goed in het organiseren en oplossen van problemen. Het is belangrijk dat je een echte teambuilder bent die mensen voor zich weet te winnen, de sfeer binnen het team goed houdt en erop toeziet dat er een hoge en fijne service aan de klanten wordt geboden. Uiteindelijk is het de taak van de Assistant Poké Chief om samen met de Poké Chief ervoor te zorgen dat de winkel effectief en efficiënt functioneert en dat we de verwachtingen van onze klanten hoog en gelukkig houden.

De functie is voor 32 uur per week op basis van 3,5e dag op de vloer en een halve dag op kantoor.
Het maandsalaris voor Assistent-Manager betreft €1800 bruto per maand.

De verantwoordelijkheden van de rol omvat de volgende taakgebieden:

  • Operations
  • Management van het personeel
  • Financieel 

Benodigde vaardigheden: 

  • Uitstekende kennis van alle producten die Poké Perfect verkoopt, waardoor het mogelijk is om een toelichting en/of uitleg te geven aan zowel klanten als personeel over de geserveerde gerechten en/of ingrediënten (denk aan allergenen / wel/niet veganistisch).
  • Motiverend voor het team, toont leiderschap en beschikt over sociale vaardigheden.
  • Beschikt over financiële vaardigheden en stuurt hierop.
  • Kan delegeren van verschillende taken zonder het overzicht te verliezen.
  • Heeft goede communicatieve- en leiderschapsvaardigheden.
  • Is zeer servicegericht en Gastgericht waardoor er een prettige sfeer ontstaat.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je werken in het leukste team van Dordrecht? 

Mail je CV en motivatie naar ons via [email protected] en wie weet zien we je snel!

Werken bij Poké Perfect

Maatschappelijk & duurzaam betrokken

Doorgroeimogelijkheden

Gezellig team

Goed salaris met leuke extra's

Altijd bij jou in de buurt

Video afspelen

Solliciteer op deze vacature

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait en jij de beste ervaring krijgt!