Ga naar de inhoud

Onze filosofie

Voedsel smaakt beter als het vers is

Dagelijkse leveringen zorgen ervoor dat ons eten altijd vers is. Alleen het neusje van de zalm is goed genoeg voor onze klanten.

Behandel je lichaam met respect

Er zijn veel voedingsmiddelen in de wereld die zowel lekker als voedzaam zijn. Om je op weg te helpen verkopen we in onze winkel enkele ingrediënten die wij ook in onze bowls gebruiken.

Consistentie

We willen je altijd kunnen voorzien van je favoriete eten. En we willen het goed doen. Dezelfde porties, dezelfde hoeveelheden – alles om de consistentie te garanderen en ervoor te zorgen dat jij precies weet wat je op jouw bord krijgt.

Eerlijk eten

Wij vinden dat eten eerlijk moet zijn. Daarom serveren we alleen duurzaam gevangen vis en zijn al onze kippen scharrel en vrij van hormonen.

Lokale inkoop

We willen onze omliggende gemeenschap ondersteunen en streven er daarom naar om waar mogelijk lokaal in te kopen.

Gezond leven, gelukkig leven

Als kind hebben we altijd geleerd om ‘je lichaam als een tempel te behandelen’. Woorden om naar te leven. Wij geloven dat een gezonde levensstijl op jou als persoon reflecteert.

En tot slot… wij geloven dat lekker eten een van de leukste dingen in het leven is, waar je telkens weer van moet genieten.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait en jij de beste ervaring krijgt!